Fra grisehus til selskapslokale

19. oktober 2013 hadde vi "extreme makeover", da forvandlet vi nemlig grisehuset til vårt eget selskapslokale. 
 
  • Selskapsarrangement; bryllup, konfirmasjon, bursdager o.l . Vi har alle rettigheter
  • På kjøkkenet blir det foredlet grønnsaker/frukt/bær.
 Vi produserer saus, sylta gr��nnsaker, eddiker, oljer, pureer og marmelader.
 

 
  • 1001559 664878786878998 1506282405 n
  • 1003224 664878226879054 988388862 n
  • 1060 664878986878978 603249794 n
  • 1375706 664880006878876 1399430741 n
  • 1381405 664879470212263 2096035399 n
  • 1382114 664878863545657 1551660444 n
  • 1383432 664877636879113 598373620 n
  • 1383744 664878486879028 843777857 n
  • 1390693 664877856879091 377505402 n
  • 1390694 664879633545580 1990659737 n
  • 1394446 664879626878914 1490919687 n
  • 1395932 664877676879109 915828311 n
  • 2013-06-22 12 11 26
  • 2013-07-05 09 14 45
  • 994938 664877723545771 778913987 n
  • dscn7176
  • hanasand gard
  • kokkene kommer
  • stas med traktor
Hanasand Gård & Kjøkken © 2014    Design: Destino    Publiseringsløsning: Destinet
Hanasandveien 540, 4150 Rennesøy    E-post: monica@hanasandgard.no    Tlf: +47 920 48 612