17


Tomater og Gårdsmat først og fremst.
16.03.2015

Produksjonen av gårdsprodukt fortsatt i gang, og mulig utvidelse av gartneriet i 2016.
 
2014 ble et bra år for gården. Men det hadde sin pris. 2.juledag tok kroppen til Monica en timeout, og ble helt satt ut av spill. Heldigvis går det fremover, men det går sakte. Dette gjorde at vi måtte ta noen valg. Gartneriet må ha fullt fokus hos Stig Jakob, og med full tomatproduksjon ved 3 gartneri i år, kan ikke han delta noe i butikk og kafe! Produksjon av tomatsaus for Ryfylke Smak og egne produkter går sin gang, her har vi andre som står  produksjonen. Produktene våre selger vi gjennom Matcompaniet. Vi har også utsalg i Mortavika kiosk og Kafeteria og Mathallen Stavanger.
Mvh Monica & Stig Jakob
 
Hanasand Gård & Kjøkken © 2014    Design: Destino    Publiseringsløsning: Destinet
Hanasandveien 540, 4150 Rennesøy    E-post: monica@hanasandgard.no    Tlf: +47 920 48 612