Pesto / chutney / puré

Chilimarmelade

Hanasand Gård & Kjøkken
Størrelser: 125ml, 167ml, 267ml og 1 liter
Innhold: Gårdens egne chili og paprika, eddik, sukker, sitronsaft og fruktpektin.
Tips: Nydelig til gode, vellagrede oster. God til marinering av reker og kjøtt. Godt på ovnsbakte poteter eller bare på godt stykke brød. Passer ypperlig til asiatisk mat også.

Oppbevares i kjøleskap etter åpning. Holdbar ca 3 mnd etter åpning. Oppskrift Monica.

Chilikrem

Hanasand Gård & Kjøkken
Størrelser: 125ml
Innhold: Gårdens chili og rapsolje.
Tips: God å blande i majonaise/aioli og god som smaksforsterkning i gryter og sauser/supper.

Oppbevares kjølig etter åpning. Holdbar ca 2 uker etter åpning.
 

Vikingpesto

Hanasand Gård & Kjøkken
Størrelser: 167ml, lages i mai/juni
Innhold: Ramsløk, skvallerkål, rapsolje, havsalt, solsikkekjerner og parmesan.
Tips: En grov utgave av pesto, gjort i vikingånd. God til pasta, tapas og i salat.

Oppbevares kjølig etter åpning. Holdbar ca 2 uker etter åpning. 

Tomat- og eplechutney

Hanasand Gård & Kjøkken
Størrelser: 267ml
Innhold: Gårdens grønne tomater, chili og paprika, løk, eple, hvitløk, eddik, sukker og allehånde.
Tips: Godt som tilbehør til middag, kjøtt eller fisk.

Oppbevares i kjøleskap etter åpning. Holdbar ca 2 mnd etter åpning.

Skvallerkålpuré

Hanasand Gård & Kjøkken
Størrelser: 125ml, lages i mai/juni
Innhold: skvallerkål, havsalt og solsikkeolje.
Tips: til marinader og på fisk.

Oppbevares kjølig etter åpning, holdbar ca 2 uker etter åpning.
Hanasand Gård & Kjøkken © 2014    Design: Destino    Publiseringsløsning: Destinet
Hanasandveien 540, 4150 Rennesøy    E-post: monica@hanasandgard.no    Tlf: +47 920 48 612