Sylta grønnsaker

Sylta nepe

Hanasand Gård & Kjøkken
Størrelser: 267ml
Innhold: Hvit snøballnepe, eddik, sukker og ingefær.
Tips: Godt hele året! Til grillmaten, på pølse, skive med leverpostei, i fiskesuppe, til sushi, til julekoldtbordet, og fantastisk til ribbe!

Oppbevares i kjøleskap etter åpning. Holdbar ca 1 år etter åpning hvis bitene er dekket med lake. Bruk resten av laken til slutt i saus eller fiskesuppe! Egenutviklet oppskrift.

Oldemors sylta rødbeter

Hanasand Gård & Kjøkken
Størrelser: 267ml
Innhold: Lokalprodusert rødbeter, eddik og sukker.
Tips: Godt til middagsmat og på skive med leverpostei eller god skinke.

Oppbevares i kjøleskap etter åpning. Holdbar ca 1 år etter åpning. Oppskrift etter Tora.

Nepepuré

Hanasand Gård & Kjøkken
Størrelser: 125ml
Innhold: samme som sylta nepe, men her har vi most alle bitene for å enklere kunne bruke det til sushi og smøre på fisk, pølse osv.

Oppbevares kjølig etter åpning, holdbar ca 3mnd etter åpning.

Sylta gresskar

Hanasand Gård & Kjøkken
Størrelser: 267ml
Innhold: Gresskar fra Brimse, eddik, sukker, ingefær og vaniljestang.
Tips: Veldig godt til middagsmat, både kjøtt og fisk. Ost og desserter. Godt over is!

Oppbevares i kjøleskap etter åpning. Holdbar ca 1 år etter åpning. Oppskrift inspirert av Signe (Stig Jakobs farmor).

Rødbetpuré

Hanasand Gård & Kjøkken
Størrelser: 125ml
Innhold: samme som sylta rødbeter, men her har vi most alle bitene for å enklere kunne bruke det til sushi og smøre på fisk, pølse osv.

Oppbevares kjølig etter åpning, holdbar ca 3mnd etter åpning.

Sylta grønne tomater

Hanasand Gård & Kjøkken
Størrelser: 267ml
Innhold: Gårdens grønne tomater, eddik, sukker, kanel og nellik
Tips: Til fisk eller kjøttmiddager, eller til ost.

Oppbevares kjølig etter åpning, holdbar i lake ca 1 år etter åpning. Oppskrift av Signe Hanasand, oldemor til våre barn. De var blant de første som bygde veksthus (i 1936).
 
Hanasand Gård & Kjøkken © 2014    Design: Destino    Publiseringsløsning: Destinet
Hanasandveien 540, 4150 Rennesøy    E-post: monica@hanasandgard.no    Tlf: +47 920 48 612